Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šumavské kynuté vošouchy

fotka Šumavské kynuté vošouchy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Šumavské kynuté vošouchy:

3 lžíce mouky hladké  | 125 ml mléka  |  lžička cukru  | 50 g droždí  | 400 g syrových brambor  | 400 g vařených brambor  | 3 vejce  | 150 g tučného masa nebo škvarků  | 150 g vepřového masa  | 2 stroužky česneku  |  sádlo  |  balení maggi harmonie chuti  |  sůl a pepř  |  lžička majoránky

Postup přípravy receptu Šumavské kynuté vošouchy:

Z rozdrobeného droždí, mléka, mouky a cukru připravíme kvásek a necháme vzejít.

Mezitím nastrouháme syrové brambory, přidáme brambory prolisované nebo také nastrouhané, které zbavíme přebytečné vody, sůl s česnekem, koření, MAGGI Harmonii chuti, a vejce ušlehaná do pěny.

Vmícháme kvásek a nakonec drobně usekané maso. Pekáček silně vymažeme tuhým tukem, směs do něho nalijeme a dáme kynout.

Vykynuté těsto silně na povrchu pomastíme a upečeme dozlatova.

Krájíme na čtverce.


Fotky receptu Šumavské kynuté vošouchy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šumavské kynuté vošouchy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !