Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šumavský bramborový nákyp se zelím

fotka Šumavský bramborový nákyp se zelím
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Šumavský bramborový nákyp se zelím:

6 porcí: brambory  | podle chuti a potřeby: máslo  |  sůl  |  mléko  |  pepř  |  mletá sladká paprika  |  majoránka  |  cibule  | 125 ml bílé víno  |  uzené maso  | 300 ml kysaná smetana  | 500 g kysané zelí

Postup přípravy receptu Šumavský bramborový nákyp se zelím:

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a uvaříme ve slané vodě. Scedíme, přidáme lžíci másla a trochu mléka a uděláme kaši. Uzené maso opečeme na cibulce, přidáme papriku, majoránku a pepř a zalejeme vínem, necháme 10 minut vydusit. Do vymazaného a vysypaného pekáče dáme vrstvu brambor, masovou směs, brambory a na ně kysané zelí vymačkané a zalijeme smetanou. Pečeme.


Fotky receptu Šumavský bramborový nákyp se zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šumavský bramborový nákyp se zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles