Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 20.05. 2025
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švestkový krambl

fotka Švestkový krambl
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Švestkový krambl:

500 g švestek  | 2 ks rebarbory  | 2 lžíce tmavého cukru  | 1 lžíce másla  | 100 g piškotů  | 50 g hladké mouky  | 50 g hnědého cukru

Postup přípravy receptu Švestkový krambl:

Oloupeme rebarboru a odstraníme z ní tuhá vlákna. Poté ji nakrájíme na centimetrové špalíčky a promícháme se dvěma lžícemi hnědého cukru. Švestky vypeckujeme, nakrájíme na čtvrtiny a promícháme s rebarborou.
Rozdrtíme piškoty či sušenky (v kuchňském robotu nebo v igelitovém pytlíku - válečkem na těsto). Poté k nim přidáme zbytek hnědého cukru, máslo rokrájené na kousky a mouku. Zpracujeme prsty nebo několika rychlymi pulzy v kuchňském robotu. Ovoce nasypeme do středně velké zapékací misky, posypeme drobenkou a dáme péct do trouby, vyhřáté na 180 stupňů (horkovzdušná 160 stupňů). Švestkový krambl pečeme asi 30 minut - koláč je hotový, když ovoce začne pouštět šťávu a drobenka dostane zlatavou barvu.


Fotky receptu Švestkový krambl:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švestkový krambl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !