Postup přípravy receptu Svíčková z vepřového:
Nejprve si naložíme maso. Omyté maso prošpikujeme, mírně osolíme, dáme do hrnce a pokryjeme zeleninou - halali, zalijeme částečně vodou a přikryté necháme v chladnu do druhého dne. Jednou otočíme. Na druhý den vyjmeme maso, v pekáči na plotně rozehřejeme olej s máslem, maso opečeme, aby se zatáhlo, pak do pekáče přidáme halali i s vodou, přidáme masox a koření a pečeme - asi hodinu a půl, do úplného změknutí. Po upečení maso vyjmeme a pokrájíme. Vyndáme koření a pak v pekáči vše rozmixujeme ponorným mixerem - nebo propasírujeme přes sítko. Přidáme mléko a smetanu, ve kterém jsme rozmíchali mouku, povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem. Dobrou chuť!
Fotky receptu Svíčková z vepřového:
Fotky vložil: ,mihol,piskotik,BADAČA