Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.01. 2025
Dnes má svátek Zora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švýcarský bramborový koláč

fotka Švýcarský bramborový koláč
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Švýcarský bramborový koláč:

1 kg syrových brambor  | 2 uzené klobásy  | 1 telecí párek  | 100 g másla  | 2 cibule  | 3 vejce  | 100 ml mléka  | 150 g hladké mouky  | podle chuti: sůl, majoránka, muškátový květ, rozmarýn  | 2 stroužky česneku  |  tuk na plech

Postup přípravy receptu Švýcarský bramborový koláč:

Brambory očistíme, oloupeme a nastrouháme. Klobásy a párek nakrájíme na kostičky. Na 80 g másla osmahneme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli. Z vajec, mléka, mouky, soli, koření a rozetřeného česneku připravíme těsto, do kterého vmícháme rozstrouhané brambory, uzeninu a cibuli. Vše promícháme a nalijeme do tukem vymazaného pekáčku. Na povrch poklademe vločky zbylého másla a pečeme ve středně teplé troubě asi ¾ hodiny, až je koláč zlatavý a chrupavý.


Fotky receptu Švýcarský bramborový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švýcarský bramborový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !