Použité suroviny receptu Tatarský biftek z točeného salámu:
500 g točeného salámu
| l lžíce oleje
| 4 ks žloutky
| 1 ks cibule
| sůl
| sladká paprika
| mletý pepř
| worcesterská omáčka
| kečup
| chléb
| sádlo nebo olej na smažení
Postup přípravy receptu Tatarský biftek z točeného salámu:
Salám oloupeme a umeleme na masovém strojku. Přidáme lžíci oleje a dobře promícháme. Na talířích vytvoříme z mletého salámu čtyři bochánky s důlkem, do kterých vyklepneme po jednom žloutku. Obložíme hromádkami soli, papriky, pepře a drobně nakrájené cibule. Tatarský biftek z točeného salámu podáváme s topinkami, kečupem a worcesterskou omáčkou na dochucení.
Fotky receptu Tatarský biftek z točeného salámu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!