200 g hladké mouky
| 200 g moučkového cukru
| 1 prášek do pečiva
| 100 ml oleje
| 4 vejce
| Puding z 1 litru mléka a 2 vanilkových pudingů
| 0,5 l hustého smetanového jogurtu
| Skořicový cukr
Postup přípravy receptu Třesbuchta:
Všechny suroviny utřeme a nalijeme na vymaštěný a vysypaný plech. I když se těsta zdá být málo, surovin je na velký, vyšší plech.
Uvaříme puding, který nalijeme horký na syrové těsto. Rozpálíme troubu na 250°C. Těsto dáme do trouby a teplotu stáhneme na 200°C. Pečeme 15 minut.
Vyndáme a hned na horkou buchtu rozetřeme zakysanou smetanu a posypeme skořicovým cukrem.
Fotky receptu Třesbuchta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!