Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 31.10. 2024
Dnes má svátek Štěpánka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Třešňové vlnobití

fotka Třešňové vlnobití
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Třešňové vlnobití:

2 hrnky pol. mouky  | 1 hrnek cukru  | 2 ks vejce  | 1 hrnek mléka  | 2 lžíce rozpuštěného másla  |  vanilkový cukr  | 1/2 ks prášku do pečiva  | 2 lžíce kakaa  |  třešňový kompot  |  máslo

Postup přípravy receptu Třešňové vlnobití:

Cukr, vanilkový cukr, žloutky a máslo ušleháme do pěny. Postupně přidáváme mléko, střídavě s moukou prosátou s práškem do pečiva a na konec tuhý sníh z bílků.
Větší část těsta nalejeme do vymazané a vysypané formy. Do zbytku těsta (asi 1/3) vmícháme kakao a opatrně lžící naklademe na bílé těsto ve formě, navrch rozložíme okapané rozpůlené třešně slupkou dolů.

Pečeme na 170°C asi 30 minut, podle výšky těsta.


Fotky receptu Třešňové vlnobití:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Třešňové vlnobití
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky