Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Třešňovo-jablečná přesnídávka

fotka Třešňovo-jablečná přesnídávka
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Třešňovo-jablečná přesnídávka:

1,25 kg vypeckovaných třešní  | 1,25 kg oloupaných vyjádřených jablek  | 1 l vody  | 2 vanilkové pudinky  | 2 lžičky kyseliny citronové  | 250 g cukru

Postup přípravy receptu Třešňovo-jablečná přesnídávka:

Ovoce nakrájíme na kousky, dáme do hrnce, přidáme cukr, kyselinu citronovou, nepatrně podlijeme vodou a rozvaříme. Poté rozmixujeme, přidáme 2 pudinky rozkvedlané v litru vody, za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme tak 3 minutky. Naplníme do skleniček a sterilizujeme cca 15 minut.


Fotky receptu Třešňovo-jablečná přesnídávka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Třešňovo-jablečná přesnídávka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !