Použité suroviny receptu Třešňovo-jablečná přesnídávka:
1,25 kg vypeckovaných třešní
| 1,25 kg oloupaných vyjádřených jablek
| 1 l vody
| 2 vanilkové pudinky
| 2 lžičky kyseliny citronové
| 250 g cukru
Postup přípravy receptu Třešňovo-jablečná přesnídávka:
Ovoce nakrájíme na kousky, dáme do hrnce, přidáme cukr, kyselinu citronovou, nepatrně podlijeme vodou a rozvaříme. Poté rozmixujeme, přidáme 2 pudinky rozkvedlané v litru vody, za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme tak 3 minutky. Naplníme do skleniček a sterilizujeme cca 15 minut.
Fotky receptu Třešňovo-jablečná přesnídávka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!