Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Trio řezy

fotka Trio řezy
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Trio řezy:

Těsto:  | 4 žloutky  | 20 dkg moučkového cukru  | 1 dcl oleje  | 1 dcl vlažné vody  | 4 bílky - ušlehaný sníh  | 20 dkg hladké mouky  | 1 prášek do pečiva  | 1 vanilkový cukr  | 1 lžíce kakaa  | 2 vanilkové pudinky  | 4 lžíce moučkového cukru  | Poleva:  | 1 šlehačka  | 1 ztužovač šlehačky  | 2 zakysané smetany  | dle chuti cukr moučka

Postup přípravy receptu Trio řezy:

Žloutky vyšleháme s 20 dkg moučkového cukru, přidáme 1 dcl oleje a 1 dcl vlažné vody, potom přidáme ušlehaný sníh, 20 dkg hl. mouky a 1 prášek do pečiva. Dvě třetiny těsta vylít na vymaštěný a vysypaný plech. Do poslední třetiny přidat lžíci kakaa a nalít na žluté těsto. Na syrové těsto nalít horký puding uvařený z 1 litru mléka a 2 vanilkových pudinků a 4 lžic moučkového cukru. Na upečený a vychladlý piškot natřeme směs ze šlehačky, kterou ušleháme se ztužovačem, přidáme k ní zakysanou smetanu a cukr. Posypeme grankem. Dáme do lednice a krájíme po ztuhnutí.


Fotky receptu Trio řezy:

Trio řezy
Trio řezy
Trio řezy
Trio řezy
Fotky vložil: nanina 
Hodnocení receptu Trio řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !