Postup přípravy receptu Tvarohové minidortíky:
Troubu předehřejeme na 200 st.C. Našleháme máslo, přidáme cukr, špetku soli a vejce. Pak postupně vmícháme mouku a mléko, dokud nevznikne hladké těsto. 6 formiček na dortíky vyložíme papírem na pečení. Těsto rozetřeme na dno.
Krém: Oddělíme žloutky od bílků, ze kterých ušleháme sníh. Utřeme tvaroh, smetanu, kysanou smetanu, cukr, škrobovou moučku, žloutky, citronovou šťávu a strouhanou kůru. Vmícháme sníh. Krém rozetřeme na těsto a pečeme 35 minut. Po 20ti minutách můžeme přikrýt alobalem. Necháme vychladnout, vyklopíme a odstraníme papír na pečení. Višňový kompot necháme okapat. Štávu z něj zachytíme a svaříme ji s červeným vínem. Zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou ve lžíci studené vody. Podáváme vlažné!