Použité suroviny receptu Tvarohový borůvkový krém:
300 g borůvek
| 5 lžic cukru
| 2 lžíce mandlových hoblinek
| 2 lžíce ovesných vloček
| 400 g měkkého tvarohu
| 4 lžíce citrónová šťáva
| 100 g smetana ke šlehání
| půl sáčku vanilkového cukru
| alobal
Postup přípravy receptu Tvarohový borůvkový krém:
Borůvky smícháme s 1 lžící cukru. Pro krokant necháme na pánvičce bez tuku do světlehněda rozpustit 3 lžíce cukru. Pak vmícháme mandle a vločky. Ihned rozetřeme a uhladíme na alobal. Dáme vychladit. Smícháme tvaroh, zbytek cukru a citronovou šťávu. Přidáme vanilkový cukr a ušleháme šlehačku. Vmícháme ji do tvarohu. Krokant rozdrobíme. Borůvky dáme na mísu s tvarohovým krémem a krokantem.
Fotky receptu Tvarohový borůvkový krém:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!