Postup přípravy receptu Tymiánová kuřecí křídla s fazolkovým salátem:
Fazole očistíme a vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 10 minut. Po uvaření je necháme vychladnout a nakrájíme je na 3cm kousky. Přidáme na kostky nakrájená rajčata, tvrdý sýr a na nudličky nakrájenou šunku a dáme do ledničky chladit. Před podáváním zalijeme zálivkou smíchanou z 1/2 citrónu, 1 lžíce cukru, 1/2 lžičky soli, pepř, 5 lžic vody, 2 lžíce olivového oleje. Kuřecí křídla opláchneme pod studenou vodou, osušíme, osolíme, posypeme paprikou a tymiánem. Přidáme oříšky másla, cca 150ml vody, přiklopíme a dáme péct do trouby. Pečeme asi 30 minut. Když je maso měkké, tak odstraníme poklici a necháme vypéct do křupava. Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka a upečeme v oleji. Brambory, maso a salát naložíme na talíř.