Vložil: | Rencatko |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Utopenci a la Jamajka s cibulí:
1,5 kg buřtů
| 1,5 l octa
| 1 lžíce Deka (přípavek na zavařování kyselých okurek)
| pepř, červená paprika sladká (i pálivá), feferonky (nepovinně)
| 1 kg cibule
Postup přípravy receptu Utopenci a la Jamajka s cibulí:
Dáme svařit půl až jeden litr vody s Dekem. Ve chvíli, kdy se voda vaří přilijeme ocet, vypneme a necháme vychladnout. Pozor, když budete vařit vodu dohromady i s octem, tak to hrozně smrdí. Buřty podélně nařízneme, vložíme do nich kolečko cibule, případně feferonku a postuně pěchujeme do lahve od okurek. Prosypáváme další cibulí, pepřem a paprikou. Utopence zalijeme vychladlým nálevem a necháme uležet podle chuti.
Fotky receptu Utopenci a la Jamajka s cibulí:
Fotky vložil: uznevim,filipi