Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.11. 2025
Dnes má svátek Karel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Utopenci v ostré omáčce

fotka Utopenci v ostré omáčce
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Utopenci v ostré omáčce:

1 kg vuřty nebo kabanos  | 4 lžíce ostrý kečup  | 4 lžíce hořčice  | 4 lžíce oleje  | 4 lžíce worchestru  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř  | dle chuti chilli  | 3 ks cibule

Postup přípravy receptu Utopenci v ostré omáčce:

Vuřty (případně kabanos) a cibuli nakrájíme na kolečka. Suroviny naskládáme do sklenice. Zbylé surviny smícháme a cca 10 minut povaříme. Necháme zchladnout a nalijeme do sklenic. Můžeme ihned podávat, není třeba utopence nechat "odležet".


Fotky receptu Utopenci v ostré omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Utopenci v ostré omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles