Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Uzené maso na kyselém zelí

fotka Uzené maso na kyselém zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Uzené maso na kyselém zelí:

600 g uzeného masa  | 2 lžíce oleje  | 2 šalotky  |  sůl, mletý pepř, bobkový list  | 3 lžíce kečupu  | 500 ml vývaru  | 1/2 lžičky celého pepře  | 1 červená paprika  | 200 g kysaného zelí  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Uzené maso na kyselém zelí:

Uzené maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. V hluboké pánvi rozpálíme olej a nakrájené maso ze všech stran opečeme. Šalotku očistíme, nakrájíme nadrobno a přidáme k masu. Mírně osolíme, opepříme a necháme osmahnout. Přilijeme kečup, vývar a bobkový list s celým pepřem. Přiklopíme a pod pokličkou dusíme asi 40 minut. Papriku omyjeme a nakrájíme na kousky. Asi po 20 minutách dušení masa k němu přidáme kysané zelí a nakrájenou papriku. Potom dusíme ještě dalších 20-25 minut. Podáváme s vařenými brambory, posypanými nasekanou petrželkou.


Fotky receptu Uzené maso na kyselém zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené maso na kyselém zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !