Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 07.11. 2024
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzené v bramboráku

fotka Uzené v bramboráku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Uzené v bramboráku:

1 kg syrových brambor  | 40 dkg vařené uzené krkovice  |  polohrubá mouka  |  lžíce škrobové moučky  |  sůl  |  majoránka  |  olej  |  česnek

Postup přípravy receptu Uzené v bramboráku:

Brambory najemno nastrouháme a s přísadami připravíme těsto jako na bramborák. Přidáváme škrobovou moučku, vejce není třeba. Část těsta vlijeme na pánev s rozpáleným olejem a rozetřeme do placky. Na její polovinu položíme silnější plátek uzeného masa a placku hned přes maso překlopíme. Pak uzené v bramboráku opékáme na mírném ohni z obou stran, až je těsto dobře propečené. Uvedená dávka vystačí na 4 velké porce.


Fotky receptu Uzené v bramboráku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené v bramboráku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků