Vložil: | Katuleck |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Uzené v bramboráku:
1 kg syrových brambor
| 40 dkg vařené uzené krkovice
| polohrubá mouka
| lžíce škrobové moučky
| sůl
| majoránka
| olej
| česnek
Postup přípravy receptu Uzené v bramboráku:
Brambory najemno nastrouháme a s přísadami připravíme těsto jako na bramborák. Přidáváme škrobovou moučku, vejce není třeba. Část těsta vlijeme na pánev s rozpáleným olejem a rozetřeme do placky. Na její polovinu položíme silnější plátek uzeného masa a placku hned přes maso překlopíme. Pak uzené v bramboráku opékáme na mírném ohni z obou stran, až je těsto dobře propečené. Uvedená dávka vystačí na 4 velké porce.
Fotky receptu Uzené v bramboráku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!