Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.10. 2025
Dnes má svátek Erik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzený bůček na rumunský způsob

fotka Uzený bůček na rumunský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Uzený bůček na rumunský způsob:

600 g uzeného bůčku  | 500 g kysaného zelí  | 40 g sádla  | 5 zrnek pepře  | 50 g rajčatového protlaku

Postup přípravy receptu Uzený bůček na rumunský způsob:

Bůček uvaříme do poloměkka po vychladnutí nakrájíme na plátky tlusté asi 1 cm. Kysané zelí překrájíme a podusíme doměkka. Kastrol vymastíme sádlem, dno pokryjeme vrstvou zelí, jako druhou vrstvu dáme plátky bůčku a opakujeme tak dlouho, až všechno spotřebujeme. Poslední vrstvu tvoří opět zelí. Zalijeme vodou tak, aby maličko překryla poslední vrstvu. Troubu předem vyhřejeme, vložíme do ní kastrol a nepřikryté pečeme na mírné, žáru, až je vše měkké. Před dopečením přidáme pepř a zalijeme ve vodě rozmíchaným rajčatovým protlakem. Ještě chvíli pečeme. Podáváme s chlebem.


Fotky receptu Uzený bůček na rumunský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzený bůček na rumunský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !