Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.06. 2025
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční beránek šlehaný nad parou

fotka Velikonoční beránek šlehaný nad parou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Velikonoční beránek šlehaný nad parou:

5 vajec  | 200 g hladké mouky  | 200 g cukru krupice  | 100 g másla

Postup přípravy receptu Velikonoční beránek šlehaný nad parou:

Celé vejce a cukr šleháme nad parou do zhoustnutí, poté stáhneme z tepla a ještě chvilku šleháme. Přimícháme mouku a rozehřáté máslo a vlijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme při 180 stupních 20 minut.


Fotky receptu Velikonoční beránek šlehaný nad parou:

Velikonoční beránek šlehaný nad parou
Velikonoční beránek šlehaný nad parou
Velikonoční beránek šlehaný nad parou
Velikonoční beránek šlehaný nad parou
Velikonoční beránek šlehaný nad parou
Velikonoční beránek šlehaný nad parou
Velikonoční beránek šlehaný nad parou
Velikonoční beránek šlehaný nad parou
Velikonoční beránek šlehaný nad parou
Fotky vložil: hlouskova,hanina51,Torta 
Hodnocení receptu Velikonoční beránek šlehaný nad parou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles