Postup přípravy receptu Velikonoční chlebíčky z Jamajky:
Troubu předehřejte na 180°C. Tuk a máslo ušlehejte ve velké zadělávací míse šlehací metlou do pěny, pak přidejte mouku a kypřící prášek a dobře promíchejte. Vejce rozklepněte do velkého šálku, rozšlehejte je a za stálého míchání přilijte do mísy k ostatnímu. Pak pomalu přilévejte mléko, až vznikne měkké těsto. Poté vmíchejte cukr, muškátový oříšek, korinky, rozinky, nadrobno nakrájené sušené ovoce a kandované třešně. 25 cm dlouhou formu na biskupský chlebíček vymažte olejem, těsto rozetřete dovnitř a svrchu uhlaďte. V předehřáté troubě pečte hodinu a půl, dokud chlebíček nezíská zlatohnědou barvu. Potom si nasaďte chňapky a opatrně zapíchněte doprostřed chlebíčku dřevěnou špejli. Když se na dřívko nepřichytí žádné těsto, je upečený. Nechte ho vychladnout na žáruvzdorné podložce. Pokud chcete, můžete chlebíček na závěr poprášit cukrem.