Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční ragú z Galanty

fotka Velikonoční ragú z Galanty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Velikonoční ragú z Galanty:

600 g kůzlečího předku  | 50 g kůzlečího kořínku  | 50 g kůzlečích jater  | 50 g hladké mouky  | 50 g másla  | 1 lžíce sterilovaného hrášku  | 2 ks žloutků  |  petrželová nať  |  sůl

Postup přípravy receptu Velikonoční ragú z Galanty:

1. Maso vložíme do osolené vody a uvaříme do poloměkka.
2. Pak je vybereme, vykostíme a nadrobno pokrájíme.
3. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zředíme vývarem, přidáváme vařené kůzlečí maso, nadrobno nakrájená syrová játra, kořínek, petrželovou nať a vše ještě 15 minut dusíme.
4. Pokrm podle chuti dosolíme, případně opepříme a zpestříme sterilovaným hráškem bez nálevu.


Fotky receptu Velikonoční ragú z Galanty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Velikonoční ragú z Galanty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles