Použité suroviny receptu Vepřová kapsa se šlehačkou a brusinkami:
4 kotlety
| 5 dkg třené nivy
| 5 dkg eidamu
| 5 dkg slaniny
| 1 kompotované brusinky
| 1 šlehačka
| 1 špetka koření na steak
| dle chuti: bílý pepř a sůl
Postup přípravy receptu Vepřová kapsa se šlehačkou a brusinkami:
Kotlety osolíme, opepříme a nařízneme aby vznikla kapsa. V misce smícháme nivu, strouhaný sýr a pokrájenou slaninu a směsí kotlety naplníme. Spíchneme párátkem, lehce posypeme steakovým kořením a osmažíme. Maso během smažení obracíme. Hotové kotlety zalijeme smetanou a ozdobíme a ozdobíme kopečkem brusinek. Podáváme s bramborovou kaší.
Fotky receptu Vepřová kapsa se šlehačkou a brusinkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!