Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřová kýta nadivoko:
600 g vepřové kýty
| 150 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer)
| 1 cibule
| několik kuliček nového koření a černého pepře
| 1 lžíce kečupu
| 2 lžíce vinného octa
| sůl
| olej
| 1 kapie
Postup přípravy receptu Vepřová kýta nadivoko:
Vepřovou kýtu nakrájíme na silné plátky, osolíme, pokapeme vinným octem a necháme stát. Na opeji zpěníme oloupanou nakrájenou cibuli, přidáme očištěnou nakrájenou zeleninu a za stálého míchání osmažíme. Přidáme maso, pepř, podlijeme trochou vody a podusíme do poloměkka. Přidáme kečup, nakrájenou kapii, podle potřeby podlijeme vodou a podusíme doměkka. Maso vyndáme, omáčku propasírujeme nebo rozmixujeme, vlijeme na maso a promícháme.
Fotky receptu Vepřová kýta nadivoko:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!