Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.05. 2024
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová kýta s hermelínem, smetanou a vínem

fotka Vepřová kýta s hermelínem, smetanou a vínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Vepřová kýta s hermelínem, smetanou a vínem:

150 g hermelínu  | 1 kg vepř. kýty  | 150 ml smetany na vaření  | 100 ml bílého vína  | 1 cibule  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřová kýta s hermelínem, smetanou a vínem:

Cibuli nakrájejte nadrobno. Do hlubšího kastrolu dejte máslo a cibuli nechte zesklovatět. Kýtu nakrájejte na kousky. Maso vložte na cibuli, nechte zatáhnout. Podlijte vodou. Přidejte bílé víno, pod pokličkou duste 20 minut. Rozkrájejte hermelín na trojúhelníčky, zalijte smetanou a promíchejte. Až je maso hotové, přilijte hermelínovou směs a na mírném ohni povařte, zlehka promíchejte, aby se šťáva z masa a smetana spojily. Dle chuti přisolte.


Fotky receptu Vepřová kýta s hermelínem, smetanou a vínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová kýta s hermelínem, smetanou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !