Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřová kýta s hrachem, kroupami a pórkem

fotka Vepřová kýta s hrachem, kroupami a pórkem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Vepřová kýta s hrachem, kroupami a pórkem:

4 plátky vepř. kýty  | 5 str. česneku  | 1 cibule velká  | 200 g žlutého jrachu  | 150 g ječných krup  | 1/2 pórku  |  sůl a olej  | zálivka  | 3 lžíce sójové omáčky  | 1 lžička worchestru  | 250 ml vývaru  | 100 ml bílého vína  | 1 lžíce solamylu

Postup přípravy receptu Vepřová kýta s hrachem, kroupami a pórkem:

Maso naklepeme a nakrájíme na nudličky. Česnek prolisujeme. Cibuli a pórek nakrájíme na proužky. Hrách a kroupy uvaříme doměkka a necháme okapat.
Z masového vývaru, vína, sójové, worchestrové omáčky a škrobové moučky si připravíme zálivku.
V pánvi na oleji orestujeme nudličky masa, přidáme cibuli, pórek a česnek. Mícháme na ohni, dokud zelenina nezkřehne. Potom vše za stálého míchání zalijeme připravenou zálivkou. Nakonec přidáme uvařené kroupy a hrách. Osolíme.



Fotky receptu Vepřová kýta s hrachem, kroupami a pórkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová kýta s hrachem, kroupami a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !