Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová pečeně s třešněmi

fotka Vepřová pečeně s třešněmi
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřová pečeně s třešněmi:

1 kg vepřového ramínka  | dle chuti: sůl a pepř  | 4 lžíce oleje  | 2 lžíce másla  | 2 cl třešňovice  | 1/4 l vývaru z masa  | 1/8 l červeného vína  | 1 lžíce cukru  | 1 špetka skořice  | 250 g třešní (může být i kompot)

Postup přípravy receptu Vepřová pečeně s třešněmi:

Maso umyjeme a osušíme. V pekáči rozpálíme máslo a olej, maso dobře do chřupava opečeme, až zhnědne.
Vepřové ramínko posolíme, poléváme třešňovicí a flambujeme. Vývarem z masa a červeným vínem podlijeme, přidáme cukr a skořici a pečeni dusíme pod pokličkou dobře 1 a 1/4 hodiny. Třešně umyjeme, připravíme a odpeckujeme, kompotované necháme okapat. Maso vyjmeme ze šťávy a ponecháme v teple, třešně dáme do šťávy. Do smetany přidáme mouku a tak omáčku zahustíme.


Fotky receptu Vepřová pečeně s třešněmi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová pečeně s třešněmi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !