Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 05.11. 2024
Dnes má svátek Miriam
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová po myslivecku

fotka Vepřová po myslivecku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřová po myslivecku:

1 kg vepřové pečeně  | 3 paličky česneku  | 1 větvička rozmarýnu  | 1-2 lžíce oleje  |  sůl  |  kmín  |  pepř

Postup přípravy receptu Vepřová po myslivecku:

Do pekáčku vložíme omyté maso. Zprudka ho opečeme na oleji a potom podlijeme několika lžícemi vody.
Paličky česneku neloupeme, pouze je rozkrojíme na půlku jako pomeranč, když ho chceme vydlabat. Obě půlky rozkrojeného česneku přidáme k vepřovému masu a pekáček s masem vložíme do mírně předehřáté trouby.
Vepřovou pečínku zvolna pečeme při teplotě zhruba 200 °C, dokud maso není úplně měkké. Maso i česnek během pečení často podléváme.
Asi po 40 minutách pečení přidáváme k masu rozmarýn. Maso provoní a dodá mu výraznou chuť.
Nakonec obě půlky upečeného česneku opatrně vymačkáme vidličkou, odstraníme česnekové slupky a vymačkaným česnekem zahustíme šťávu z pečeného masa. Podáváme s bramborovou kaší.


Fotky receptu Vepřová po myslivecku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová po myslivecku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlato