Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2024
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová žebírka s pivem a medem

fotka Vepřová žebírka s pivem a medem
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřová žebírka s pivem a medem:

4 kg vepřových žebírek  | 500 ml piva  | 4 lžíce medu  | 1 lžíce citronové šťávy  | 1 lžička čili koření  | 1 lžíce šalvěje  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Vepřová žebírka s pivem a medem:

Žebírka umyjeme, naporcujeme a vložíme do mísy. Z piva, citronové šťávy, medu, čili, nasekané šalvěje, pepře a soli připravíme marinádu a nalijeme na maso.
Mísu přikryjeme a necháme marinovat 24 hodin. Během marinování maso 2-krát obrátíme.
Poté maso položíme na gril a grilujeme. Potíráme zbylou marinádou. Podáváme s chlebem, salátem nebo s bramborami.
Maso můžeme i upéct v troubě při 200 stupních 35 minut.


Fotky receptu Vepřová žebírka s pivem a medem:

Vepřová žebírka s pivem a medem
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Vepřová žebírka s pivem a medem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles