600 g vepřového plecka
| 250 g cibule
| 80 g másla
| 150 g žampionů
| 2 lžíce solamylu
| 2 lžíce smetany na šlehání
| 200 ml bílého vína
| 1 lžička vinného octa
| špetka soli
| špetka mletého pepře
Postup přípravy receptu Vepřové kousky s cibulí:
Omyté maso pokrájíme na menší kousky, které obalíme v solamylu a orestujeme na rozpáleném másle. Vmícháme na tenké plátky pokrájenou cibuli a žampiony, ocet, sůl a pepř. Dobře promícháme a podlijeme vínem. Pod poklicí dusíme zvolna do měkka a nakonec vmícháme smetanu. Vepřové kousky s cibulí podáváme s čerstvým pečivem.
Fotky receptu Vepřové kousky s cibulí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!