Postup přípravy receptu Vepřové maso s bramborem a kapií ve směsi:
Maso pokrájíme na kostičky, dáme do mísy, pokapeme dvěma lžícemi sojové omáčky, poprášíme Solamylem, přidáme zázvor a polovinu mletého pepře a dobře promícháme. Necháme asi půl hodiny marinovat. Brambory, cibuli a kapie očistíme a vše pokrájíme na kostičky.
Na velké pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj připravené maso a za stálého míchání opékáme asi 3 až 4 minuty, dokud nezmění barvu. Pak ho z oleje vyjmeme a vložíme do mísy, ve které budeme jídlo podávat. Udržujeme ho v teple.
Olej na pánvi znovu rozpálíme, vložíme do něj pokrájené brambory, trochu je osmažíme a přidáme nakrájené kapie a cibuli. Dál smažíme společně, dokud není zelenina poloměkká. Nakonec přidáme znovu maso, pokapeme zbylou sojovou omáčkou, okořeníme druhou polovinou pepře a velmi krátce podusíme.
Podáváme s rýží.