Postup přípravy receptu Vepřové maso s mladou cibulkou:
Maso pokrájíme na tenké a malé plátky, posypeme ho zázvorem, solí, mletým pepřem, Solamylem, přilijeme 1 lžíci sojové omáčky a vše důkladně promícháme. Můžeme nechat chvíli odležet v chladnu. Mezitím si očistíme česnek a cibuli. Česnek nakrájíme na plátky, mladou cibulku i s natí nakrájíme na kousky asi 2 cm dlouhé. Na pánvi rozpálíme asi 2 lžíce oleje a cibuli a česnek na něm orestujeme do poloměkka. Poté orestovanou cibuli a česnek odložíme stranou a na stejné pánvi, na kterou přidáme znovu trochu oleje, osmažíme rychle kousky masa (trvá to asi 2 až 3 minuty). Poté přidáme nakrájenou cibuli a česnek, přilijeme lžíci sojové omáčky, promícháme a společně ještě malou chvilku osmahneme. Podáváme s rýží.