Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové maso s pórkem a pomerančovou šťávou

fotka Vepřové maso s pórkem a pomerančovou šťávou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vepřové maso s pórkem a pomerančovou šťávou:

500 g vepřového masa  | 3 malé cibule  | 1 velká paprika  | 500 g pórku  |  pomerančová šťáva ze 2 pomerančů  | 3 stroužky česneku  | 4 lžíce oleje  | 1 lžíce kari koření  |  mletý zázvor  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové maso s pórkem a pomerančovou šťávou:

Maso omyjte, osušte a nakrájejte na nudličky. Papriku nakrájejte na tenké proužky, pórek na kolečka a cibuli nasekejte najemno.
V hluboké pánvi rozehřejte olej, vložte do něj cibuli s masem a za stálého míchání orestujte.
Přidejte sůl a kari, zalijte pomerančovou šťávou, přidejte zázvor a prolisovaný česnek a poduste - aby bylo maso měkké.
Nasypte do pánve pokrájený pórek s paprikou a 5-8 minut povařte (zelenina se nesmí rozvařit). Podávejte s rýží


Fotky receptu Vepřové maso s pórkem a pomerančovou šťávou:

Vepřové maso s pórkem a pomerančovou šťávou
Fotky vložil: katyakaty 
Hodnocení receptu Vepřové maso s pórkem a pomerančovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !