Postup přípravy receptu Vepřové na kmíně:
Maso dobře omyjeme a nakrájíme na malé plátky nebo na kostky, osolíme je, opepříme a posypeme kmínem. Sádlo rozpálíme, osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, vhodíme připravené maso a opečeme ho po všech stranách. Pak podlijeme vodou a dusíme doměkka. V tlakovém hrnci se doma dušení zkracuje asi na 20 minut. Měkké maso vyjmeme nebo shrneme ke straně nádoby, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou a povaříme.
Omáčku dochutíme solí, pepřem a kmínem a dobře promícháme s masem.
Hotové vepřové maso na kmíně podáváme nejlépe s rýží.
Fotky receptu Vepřové na kmíně:
Fotky vložil: ivasupik,alenab,sámo,Nandiči