Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.08. 2025
Dnes má svátek Bartoloměj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřové řízky pod závojem

fotka Vepřové řízky pod závojem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vepřové řízky pod závojem:

500 g vepřové kýty  | 100 g drůbežích jater  | 4 plátky šunky  | 4 plátky sýra  | 4 půlky broskví z kompotu  | dle potřeby: máslo a olej  | dle chuti: sůl a grilovací koření

Postup přípravy receptu Vepřové řízky pod závojem:

Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme a osolíme, okořeníme a opečeme na oleji. Pak je vyjmeme a ve výpeku orestujeme nakrájená játra. Řízky vložíme do zapékací mísy, podlijeme výpekem, na každý dáme půlku broskve a naplníme ji osmaženými játry. To zakryjeme plátkem šunky, pak plátkem sýra a povrch pokapeme máslem. Zapečeme v troubě a podáváme s hranolky nebo s opečenými brambory.


Fotky receptu Vepřové řízky pod závojem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové řízky pod závojem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !