Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový řízek na celeru

fotka Vepřový řízek na celeru
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřový řízek na celeru:

1 vepřový libový řízek  |  mouka na obalení  | 30 g celeru  | 1 lžíce oleje  |  sůl  |  citronová šťáva

Postup přípravy receptu Vepřový řízek na celeru:

Naklepaný libový řízek osolíme a zlehka obalíme v mouce. Na teflonové pánvi zahřejeme polovinu oleje, řízek na něm zprudka opečeme, přeneseme do kastrolku, podlijeme vařící vodou a dusíme. Po chvíli přidáme půl lžíce čerstvého oleje a na kostičky nakrájený oloupaný celer. Vše společně dusíme doměkka. Hotový pokrm můžeme zakapat citronovou šťávou.


Fotky receptu Vepřový řízek na celeru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový řízek na celeru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Šperky