Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vinné klobásy zapečené v zelí

fotka Vinné klobásy zapečené v zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vinné klobásy zapečené v zelí:

1/2 sáčku kysaného zelí  |  jablko  | 150 g čerstvého očištěného ananasu  | 3 lžíce másla  | 600 g vinné klobásy  | 50 g žampionů  |  kostka maggi zlatého houbového bujonu

Postup přípravy receptu Vinné klobásy zapečené v zelí:

Zelí překrájíme a uvaříme téměř doměkka. Jablko oloupeme, vyndáme jadřinec a nakrájíme na měsíčky. Žampiony nakrájíme na plátky a na 1 lžici másla opečeme. Ananas nakrájíme na drobné kostičky a přidáme zelí, žampiony a jablka, MAGGI Zlatý houbový bujón a promícháme.
Směs dáme na dno zapékací misky a zvolna pečeme v rozehřáté troubě asi 15 minut. Klobásy stočíme do spirály a položíme je na zelí, pokapeme zbytkem másla a pečeme.


Fotky receptu Vinné klobásy zapečené v zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vinné klobásy zapečené v zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles