Použité suroviny receptu Vřetena s brokolicí a skopovým :
1 sáček Maggi šťáva k pečenému masu
| 250 g cibule
| 50 g křenu
| 50 g mkve
| 1 Maggi bylinková kostka česnek a petržel
| 500 g skopového
| 200 ml červeného vína
| 50 g žampionů
| 2 lžíce oleje
| 400 g těstovin
| 1 kostka Maggi zlatého zelninovéo bujonu
Postup přípravy receptu Vřetena s brokolicí a skopovým :
Maso nakrájíme na kostky. Na oleji opečeme nakrájenou skopovou plec, přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, MAGGI Bylinkovou kostku Česnek a petržel, podlijeme vínem a přikryté dusíme. Maso občas zamícháme a doplníme vodou. Když je maso téměř měkké přidáme cibulku a žampiony, dolijeme vodou za stálého míchání nasypeme obsah sáčku MAGGI Šťáva pečenému masu, přivedeme do varu a maso dodusíme do měkka.
Do vařící vody rozdrobíme kostku MAGGI Zlatého Zeleninového bujónu, přidáme těstoviny MAGGI Vřetena a vaříme 8-9 minut. Před koncem varu přidáme rozkrájenou a očištěnou brokolici. Těstoviny scedíme a ihned podáváme.
Fotky receptu Vřetena s brokolicí a skopovým :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!