Vložil: | Rencatko |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 7 |
|
|
Použité suroviny receptu Zadělávané skopové maso :
750 g skopového masa
| hodně kořenové zeleniny /mrkev, celer, petržel/
| 1 ks cibule
| slunčnicový olej
| 3 lžíce polohrubé mouky
| 3 stroužky česneku
| sůl
| majoránka
| 1 kostka masox
Postup přípravy receptu Zadělávané skopové maso :
Na tuku zpěníme pokrájenou zeleninu, později přidáme cibuli a na kostky nakrájené maso. Vše nejdříve podusíme ve vlastní šťávě, pak podlijeme, přidáme sůl, masox, utřený česnek, majoránku a dusíme pod pokličkou doměkka. Na jiném rendlíku připravíme světlou jíšku, zalijeme polévkou nebo vodou, povaříme, přidáme k dušenému masu. Jako příloha jsou dobré brambory vařené ve slupce.
Fotky receptu Zadělávané skopové maso :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!