Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc ve vinné omáčce

fotka Zajíc ve vinné omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zajíc ve vinné omáčce:

4 ks porce zajíce  | 4 ks malé cibulky  | 1 ks stroužek česneku  | 50 g žampiónů  | 50 g šunky  | 50 g másla  | 30 g tuku  | 1 dl červeného vína  | 1 dl vývaru  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | dle chuti: mletý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Zajíc ve vinné omáčce:

Odblaněné porce zajíce orestujeme po všech stranách na rozpáleném tuku, pak je vyndáme. Nadrobno nakrájenou cibuli, rozetřený česnek a na kostičky nakrájenou šunku podusíme na rozehřátém másle. Přidáme víno, vývar, rajčatový protlak, na plátky nakrájené žampióny, osolené a opepřené porce zajíce a dusíme, až maso změkne. Při dušení maso obracíme a podléváme horkou vodou.



Fotky receptu Zajíc ve vinné omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zajíc ve vinné omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !