Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.10. 2025
Dnes má svátek Lukáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené vrtulky

fotka Zapečené vrtulky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Zapečené vrtulky:

250 g těstovin - vrtule  | 15 dkg mraženého hrášku  | 15 dkg mražené kukuřice  | 2 střední cibule  | 20 dkg točeného salámu  | 1 stroužek česneku  | 1 velká červená paprika  | 4 vejce  | 150 ml mléka  |  olej  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Zapečené vrtulky:

Těstoviny uvaříme. Nakrájíme cibuli, česnek rozmačkáme, papriku a salám nakrájíme na drobno. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli, česnek. Dusíme až cibule zesklovatí, postupně přidáváme salám, hrášek, kukuřici a papriku. Pak přimícháme těstoviny. Zvlášť v mléce rozkvedláme vajíčka, osolíme a opepříme a nalijeme na nudle. Zapékáme do té doby, dokud se vejce nesrazí. Místo mraženého hrášku a kukuřice můžeme použít i sterilovaný.



Fotky receptu Zapečené vrtulky:

Zapečené vrtulky
Zapečené vrtulky
Zapečené vrtulky
Zapečené vrtulky
Zapečené vrtulky
Zapečené vrtulky
Fotky vložil: beruschka6,BADAČA,evulaS33 
Hodnocení receptu Zapečené vrtulky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !