Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečený špenát se sardinkami

fotka Zapečený špenát se sardinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečený špenát se sardinkami:

550 g sardinek  | 1 kg čerstvého špenátu  | 1 stroužek česneku  | 3 vejce  | 150 g nastrouhaného parmezánu  | 40 g vařené rýže  | dle potřeby: strouhanka  | dle potřeby: olivový olej

Postup přípravy receptu Zapečený špenát se sardinkami:

Sardinkám odřízneme hlavu, podélně rozpůlíme a vyjmeme páteřní kosti. Omyjeme a osušíme. Do pánve nalijeme olej vložíme do ní špenát a stroužek česneku v celku. Přiklopíme a necháme dusit dokavad špenát nezměkne. V misce smícháme vejce s vlažným špenátem, parmezánem, solí a pepřem. Pečící nádobu vymažeme olejem a na dno vložíme polovinu špenátové směsi. Sardinky osolíme, opepříme a pokládáme na vrstvu špenátu. Poté vše překryjeme další vrstvou špenátu. Posypeme strouhankou a pokapeme olivovým olejem. Dáme péct do předem vymazané trouby a pečeme asi 45 minut.


Fotky receptu Zapečený špenát se sardinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený špenát se sardinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !