Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékaná jablka

fotka Zapékaná jablka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zapékaná jablka:

4 jablka  | 1 čokoláda  | 8 lískových ořechů  | 1 sklenka marmelády  | 1 balení rozinek  | 1 vanilkový puding  | 5dcl mléka  | 2 lžíce krystalového cukru  | 2dcl bílého vína  | 1 lžíce másla

Postup přípravy receptu Zapékaná jablka:

Větši jablka oloupeme, od stopky vydlabeme jádřinec, ale nesmíme dole jablko otevřít.
Dovnitř jablka dáme marmeládu, rozinky dle chuti, lískový oříšek (1-2) a vršek ucpeme čtverečkem čokolády. Jablka dáme do zapékací misky, posypeme vanilkovým cukrem, přidáme máslo a zalijeme 2 dcl vína. Pečeme v troubě asi 8-12 minut při 200 stupňů. Mezi tím si uvaříme klasicky vanilkový puding dle návodu. Ihned po upečení dáme jablka do kompotové misky, zalijeme pudinkem a přelijeme 2 lžícemi vypečené šťávy.

Po vychladnuti můžeme ozdobit šlehačkou.


Fotky receptu Zapékaná jablka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaná jablka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !