Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Džem z banánů

Džem z banánů
4. 06. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Džem z banánů : Oloupané banány nakrájíme v litru vody a pomalu rozvaříme dohusta. Přidáme cukr, citronovou šťávu, hřebíček, povaříme a přilijeme rum. Plníme do skleniček, nemusíme sterilovat. ... ... …více»

Griotka z černých jeřabin

Griotka z černých jeřabin
4. 06. 2008 Zavařování Žádné hodnocení
Příprava receptu Griotka z černých jeřabin : Jeřabiny přelejeme litrem vařící vody a necháme 4-5 dnů v chladu, pak lehce promačkáme a přecedíme. Přidáme 400 g cukru a povaříme. Necháme vychladnout, zalijeme rumem a mandlovou trestí. ... ... …více»

Mrkvová marmeláda

Mrkvová marmeláda
4. 06. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Mrkvová marmeláda : Mrkev nakrájíme a v troše vody podusíme doměkka. Propasírujeme a vaříme s citronovou šťávou. Když kaše zhoustne, přidáme cukr a povaříme na požadovanou hustotu. ... ... …více»

Rebarborový džem s ananasem

Rebarborový džem s ananasem
4. 06. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Rebarborový džem s ananasem : Rebarboru oloupeme, nakrájíme na kousky a bez vody pomalu dusíme, až pustí šťávu. Stále mícháme. Když se za vařečkou dělá široká stopa, přidáme cukr a okapaný ananas. Pomalu vaříme, když směs začíná r ... …více»

Sirup z bezinkových květů

Sirup z bezinkových květů
4. 06. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Sirup z bezinkových květů: Bezové květy propereme a vložíme do většího hrnce, do kterého vlejeme 2 litry vody. V tomto stavu necháme květy 24 hodin vylouhovat. Po 24 hodinách květy scedíme a nálev postavíme na kamna. ... ... …více»
 

Pasta z feferonek

Pasta z feferonek
3. 06. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Pasta z feferonek : Omyté a ostopkované feferonky dusíme s trochou vody asi 5 minut, aby změkly. Rozmixujeme, přidáme kečup, sůl, ocet, prolisovaný česnek a za stálého míchání vaříme do husté pasty. Plníme do malých skle ... …více»

Ďábelská topinková směs bez masa

Ďábelská topinková směs bez masa
3. 06. 2008 Zavařování +_________
Příprava receptu Ďábelská topinková směs bez masa : Papriky, feferonky a cibule dvakrát pomeleme na masovém strojku. Poté vše smícháme v hrnci a vaříme cca 20 minut. Plníme do sklenic a dalších 20 minut sterilujeme. Doporučuji pomazat topinky taveným ... …více»

Jogurtové pyré

Jogurtové pyré
2. 06. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Jogurtové pyré: Jablka oloupeme, vyjmeme jadřince a nakrájíme na kousky, vsypeme do kastrůlku, podlijeme džusem a dusíme za stálého míchání. Skoro měkká jablka posypeme skořicí. Hmotu důkladně propasírujeme přes síto ... …více»

Jablková marmeláda

Jablková marmeláda
2. 06. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Jablková marmeláda: Jablka odjadřincujeme, povaříme a pomixujeme. Začneme vařit puding s cukrem, vanilkovými cukry a rumem, přivedeme k mírnému varu, přidáme pomixované jablka a necháme přivést k varu. Tuto směs necháme ... …více»

Ostružinová marmeláda

Ostružinová marmeláda
2. 06. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Ostružinová marmeláda: Ostružiny očistíme, omyjeme, necháme okapat, nakrájíme nadrobno a nakonec si odvážíme 1 kg. Z odváženého množství cukru odebereme 2 lžíce a smícháme s Gelfixem, přidáme do hrnce s ovocem a dobře zamíc ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !