Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jeřabinový kompot s jablky

Jeřabinový kompot s jablky
11. 06. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Jeřabinový kompot s jablky: Jeřabiny otrháme od třapin a stopek, dobře vypereme ve studené vodě, krátce povaříme (asi 5 minut), zcedíme, propláchneme studenou vodou a necháme odkapat. Cukr rozpustíme ve vodě, tímto nálevem jeřab ... …více»

Třešňové slatko

Třešňové slatko
11. 06. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Třešňové slatko: Cukr dáme do hrnce, zalijeme vodou a necháme svařit na nit, vhodíme odpeckované třešně (můžeme přidat i několik koleček citrónu) a vaříme až ovoce dostane skelný vzhled a šťáva je hustá. Pak slatko pl ... …více»

Švestky v rumu

Švestky v rumu
11. 06. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Švestky v rumu: Cukr dáme do hrnce, přilijeme vodu, promícháme a dáme vařit. Do vařícího roztoku vhazujeme omyté švestky. Jakmile puknou, vybíráme je lžící na mísu. Necháme vychladnout a pak je dáváme do sklenic. Zby ... …více»

Ananasové čatní

Ananasové čatní
10. 06. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Ananasové čatní: Do kastrolu dáme ocet s kořením, cukrem a trochou džusu. Vše na mírném ohni vaříme, až se cukr rozpustí a pak hmotu svaříme asi o třetinu. Zatím oloupeme velké ananasy, vykrojíme tvrdý střed a duž ... …více»

Nevařená marmeláda z černého rybízu

Nevařená marmeláda z černého rybízu
10. 06. 2008 Zavařování ++++++++__
Příprava receptu Nevařená marmeláda z černého rybízu: Přebraný opláchnutý rybíz prolisujeme. Šťávu odvážíme, na 1 kg šťávy dáme 1,5 kg cukru, který v ní dokonale rozmícháme. Pak směs plníme do skleniček a ovážeme celofánem nebo upevníme víčky. Uložíme v ... …více»
 

Angreštová marmeláda

Angreštová marmeláda
9. 06. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Angreštová marmeláda: Vyzrálý angrešt zbavíme stopek a okvětí. Dobře vypereme ve studené vodě, dáme do hrnce, zalijeme sběračkou vody a rozvaříme. Rozvařený angrešt přelisujeme přes síto a tuto šťávu ještě 10 minut povařím ... …více»

Japonská nakládaná zelenina

Japonská nakládaná zelenina
5. 06. 2008 Zavařování Žádné hodnocení
Příprava receptu Japonská nakládaná zelenina: Do hlubšího hrnce nebo plastikového kbelíčku dáme vrstvu rozdrobeného chleba (2 cm), silně osolíme a zalijeme sklenkou piva. Na tuto vrstvu rozložíme zeleninu. Vrstvy klademe na sebe až nahoru. Zakryj ... …více»

Pikantní červená řepa s křenem

Pikantní červená řepa s křenem
5. 06. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Pikantní červená řepa s křenem: Řepu omyjeme a uvaříme v 2,5 l vody ve které jsme rozpustili kysel. citronovou. Vaříme 35 min. Necháme vychladnout a nakrájíme nebo nastrouháme. Přidáme nastrouhaný křen a důkladně promícháme. Vodu, v ... …více»

Hruškové želé

Hruškové želé
5. 06. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Hruškové želé: Hrušky omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky, které rozmixujeme nebo umeleme. Rozmixovanou směs dáme do hrnce a vmícháme šťávu z půl citronu a hřrbíčky. Obsah sáčku Gelfix smícháme se dvěma lžícemi ... …více»

Pizzaiola rajčatová omáčka na pizzu

Pizzaiola rajčatová omáčka na pizzu
5. 06. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Pizzaiola rajčatová omáčka na pizzu: Cibuli a česnek očistíme a najemno nasekáme. Potom očistíme celer, řapíkatý celer umyjeme a oba nakrájíme najemno. Olej zahřejeme a podusíme na něm nakrájenou zeleninu. Přidáme nakrájená rajčata, prot ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !