Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dia švestková marmeláda

Dia švestková marmeláda
31. 05. 2008 Zavařování +_________
Příprava receptu Dia švestková marmeláda: Švestky rozmixujeme nebo rovnou dáme do hrnce a pomalu rozvaříme. Někdy je potřeba přilít i trochu vody (cca 2 dcl). Švestky nemají tolik vody jako jiné ovoce. Přidáme gelfix smíchaný s trochou sladi ... …více»

Utopenci v zelí

Utopenci v zelí
29. 05. 2008 Uzeniny ++++++____
Příprava receptu Utopenci v zelí: Dle chuti si vyberu kabanos nebo nějaké obyčejné párky. Ty oloupu a nakrájím podélně na poloviny. Dále si nahrubo asi tak na půl centimetrové kousky nakrájím syrové zelí (může být bílé i červené nebo ... …více»

Šípkový sirup

Šípkový sirup
28. 05. 2008 Zavařování ++++++++++
Příprava receptu Šípkový sirup: Vodu společně s šípky, rakytníkem a bylinkami povařte, a jakmile vychladne, propasírujte ji opatrně přes plátno. Pak přidejte cukr s kyselinou citronovou a opět zahřejte, aby se cukr rozpustil (pozor, ... …více»

Pikantní čínská směs

Pikantní čínská směs
27. 05. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Pikantní čínská směs: Zahřejeme olej a nakrájenou zeleninu krátce osmažíme. Ochladíme 1/4 l vody a odstavíme z plotny. Dále přidáme sůl, kečup, koření sojovou omáčku, ocet a přivedeme k varu. Škrob rozmícháme ve vodě a se ... …více»

Brněnská hořčice

Brněnská hořčice
26. 05. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Brněnská hořčice: Zeleninu umeleme na masovém strojku. Přidáme koření a 20 minut povaříme. Pak přidáme ocet a vaříme ještě 5 minut. Dáme do malých skleniček a sterilujeme 20 minut při 70°C. ... …více»
 

Papriková hořčice

Papriková hořčice
24. 05. 2008 Zavařování +_________
Příprava receptu Papriková hořčice: Papriky očistíme a nakrájíme, cibuli nakrájíme na větší kostky. Zeleninu umeleme v masovém mlýnku na jemnou směs. Vložíme ji do kastrolu, přidáme vegetu, deko, cukr, ocet a pomalu uvedeme k varu, vaří ... …více»

Rybízovo-karotkový džem

Rybízovo-karotkový džem
24. 05. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Rybízovo-karotkový džem: 1. Nastrouháme omytou karotku. Karotku smícháme s rybízovou dření a Gelfixem Klasik. 2. Přidáme cukr a za stálého míchání přivedeme k varu. Necháme vařit 3-4 minuty. 3. Sklenice plníme ještě hor ... …více»

Meruňkovo-banánový džem

Meruňkovo-banánový džem
24. 05. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Meruňkovo-banánový džem: 1. Meruňky omyjeme, necháme okapat, vypeckujeme, nakrájíme nadrobno (případně rozmixujeme) a navážíme (1 kg). Banány oloupeme, nadrobno nakrájíme (případně rozmixujeme) a navážíme (500 g). 2. Ovoce ... …více»

Jablkovo-hruškový džem s vodkou

Jablkovo-hruškový džem s vodkou
24. 05. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jablkovo-hruškový džem s vodkou: 1. Jablka a hrušky omyjeme, oloupeme, rozkrájíme nadrobno (případně nastrouháme) a navážíme (700 g jablek, 650 g hrušek). 2. Ovoce, vodku a kyselinu citrónovou smícháme v hrnci s želírovacím cukrem ... …více»

Dýňový džem s jablky

Dýňový džem s jablky
24. 05. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Dýňový džem s jablky: 1. Připravíme si ovoce – jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme, dužninu dýně nakrájíme na drobné kostičky. Kousky dýně i nastrouhaná jablka dáme do hrnce, zalijeme džusem a poprášíme skořicí. Necháme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !