Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marmeláda na pánvi

Marmeláda na pánvi
23. 06. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Marmeláda na pánvi: Ovoce pokrájet, prosypat cukrem, pomačkat, nechat odstát 24 hodin. Potom na teflonové pánvi postupně vaříme asi 2 velké šufany /naběračky/ a mícháme vařečkou asi 12-15 minut, horké lejeme do sklenic, ... …více»

Mrkvovo-meruňkový džem

Mrkvovo-meruňkový džem
21. 06. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Mrkvovo-meruňkový džem: Mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle. Přendáme do kastrolu, podlijeme trochou vody a dusíme asi 45 minut. Pak přidáme vypeckované meruňky a společně vaříme bez cukru, aby se marmeláda nepř ... …více»

Kompot z vinných hroznů

Kompot z vinných hroznů
21. 06. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Kompot z vinných hroznů: Vybíráme ovoce s pevnou slupkou. Hrozny opereme, otrháme, vadné kuličky odstraníme, setřeseme do sklenic a zalijeme teplým nálevem. Sterilizujeme 30 minut při 75 °C. ... ... …více»

Jablečná čokoládová pomazánka

Jablečná čokoládová pomazánka
18. 06. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Jablečná čokoládová pomazánka: Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců v cca 0,2 l vody rozvaříme. Pak je rozmixujeme, přidáme ostatní suroviny a krátce povaříme. Sterilujeme 20 min. při 85°C. ... …více»

Domácí meruňkový džem z Burgundska

Domácí meruňkový džem z Burgundska
18. 06. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Domácí meruňkový džem z Burgundska: 1. Půlky meruněk rozkrojte ještě na dva nebo tři kousky a ty vložte do hluboké mísy. Přimíchejte zázvor i cukr, přikryjte a nechte přes noc na chladném místě. 2. Směs přemístěte do velkého hrnce s ... …více»
 

Želé z růží

Želé z růží
17. 06. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Želé z růží : Očistěné květy z voňavých, nestříkaných růží nasypeme do velké sklenice, zalijeme vínem, uzavřeme a necháme 24 hodin odstát. Poté nalijeme do kastrolu, uvedeme do varu. Odstavíme a přecedíme. Voňavé v ... …více»

Kukuřičky s hráškem, paprikou a mrkvičkami

Kukuřičky s hráškem, paprikou a mrkvičkami
17. 06. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Kukuřičky s hráškem, paprikou a mrkvičkami: Na nálev svaříme vodu, ocet, cukr a sůl. Kukuřičky povaříme ve slané vodě, slijeme a necháme vychladnout. Očištěnou papriku nakrájíme na proužky. Hrášek a mrkvičku propláchneme vodou. Sklenice naplním ... …více»

Hrášek s mrkví, zrnky kukuřice a cibulkami

Hrášek s mrkví, zrnky kukuřice a cibulkami
17. 06. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Hrášek s mrkví, zrnky kukuřice a cibulkami: Očištěné mrkvičky, oloupané cibulky, hrášek a kukuřičná zrnka propláchneme vodou a necháme odkapat. Nálev z Deka připravíme podle návodu na obalu. Přidáme do něj kyselinu citronovou, ocet a trochu sol ... …více»

Pyré z černého rybízu

Pyré z černého rybízu
14. 06. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Pyré z černého rybízu: Rozpis je na 4 sklenice po 250 ml. Příprava zastudena: Rybíz opláchneme a dáme dobře okapat. Vidličkou uvolníme bobule ze svazku. Rozmixujeme je s želírovacím cukrem. Mícháme šlehačem asi 15 minut, do ... …více»

Cibulka ve sladkokyselém nálevu

Cibulka ve sladkokyselém nálevu
12. 06. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Cibulka ve sladkokyselém nálevu: Vodu nalijeme do velkého hrnce, přilijeme ocet a přidáme cukr a sůl. Vše rozmícháme a dáme vařit. Do vařícího nálevu vsypeme zrnka sacharinu, zamícháme, necháme přejít var a odstavíme. Oloupané a oplá ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !