Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampiony se zelím

Žampiony se zelím
18. 05. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Žampiony se zelím : Zelí nakrouháme na jemné nudličky, promícháme s cukrem a solí a necháme odležet, až zelí trochu změkne. Poté ho vymačkáne a naplníme spolu s očištěnými a rozpůlenými žampiony do čistých sklenic. Všech ... …více»

Zavařované hříbečky

Zavařované hříbečky
17. 05. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Zavařované hříbečky: Hříbky vaříme ve vodě asi 10 minut. Mezitím si připravíme další suroviny. Okurku zbavíme semínek a nakrájíme ji na kostičky asi 1,5x1,5 cm (záleží na velikosti hříbků). Cibulky oloupeme a rozkrojíme n ... …více»

Provensálské houby s olivami

Provensálské houby s olivami
16. 05. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Provensálské houby s olivami : Všechny suroviny na nálev smícháme a přidáme nálev s oliv. Očištěné houby naplníme společně s olivami a stroužky česneku (dle chuti) do sklenic. Zalijeme je připraveným nálevem smíchaným s bylinkami, ... …více»

Nakládané lišky

Nakládané lišky
16. 05. 2008 Zavařování +-________
Příprava receptu Nakládané lišky : Oloupaný křen nakrájíme na hranolky. Houby očistíme a naplníme společně s koprem a křenem do sklenic. Všechny přísady na nálev svaříme a po vychladnutí nalijeme do naplněných sklenic. Dobře uzavřeme a ... …více»

Ananasový kompot

Ananasový kompot
16. 05. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Ananasový kompot: Litr vody svařte s cukrem, až vznikne sladký čirý nálev. Ananas zbavte střední tvrdé části. Dužinu nakrájejte na plátky nebo kousky. Citron omyjte, kůru okrájejte a šťávu vymačkejte. Kousky ananasu na ... …více»
 

Třešňový kompot s likérem

Třešňový kompot s likérem
16. 05. 2008 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Třešňový kompot s likérem: Na nálev nalijte do kastorlu 1 litr vody, přidejte cukr, skořici a vařte asi 10 minut. potom přilijte višňový likér. Třešně použijte raději tmavé, umyjte je, zbavte stopek a nechte okapat. Nasypejte j ... …více»

Barevné broskve v brandy

Barevné broskve v brandy
15. 05. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Barevné broskve v brandy: Omyté ovoce dáme do většího síta a krátce ponoříme do hrnce s vroucí vodou. Pak ochladíme pod tekoucí studenou vodou a necháme okapat. Broskve oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Do hrnce nalijeme vodu ... …více»

Kvašáky

Kvašáky
14. 05. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Kvašáky: Dávka je orientační na 4 litrovou sklenici, záleží na velikosti okurek, jak vyplní objem sklenice. Okurky , všechny listy a kopr dobře omyjeme. Okurky vidličkou na několika místech propíchneme. Na dno ... …více»

Okurky ve sladkokyselém nálevu

Okurky ve sladkokyselém nálevu
14. 05. 2008 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Okurky ve sladkokyselém nálevu: Dávka je na 18 - 20 ks 0,7 litrových sklenic. Okurky omyjeme, cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, kopr omyjeme. Do každé sklenice naskládáme okurky, které proložíme cibulí a koprem. Uvaříme ... ... …více»

Kořeněná cherry rajčátka

Kořeněná cherry rajčátka
14. 05. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Kořeněná cherry rajčátka: Použité suroviny jsou cca na 3 sklenice. Rajčátka omyjte a opatrně, protože jsou křehká, je promíchejte párátkem. Do kastrolu nalijte ocet, přisypejte cukr a sůl, přidejte bobkový list, ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !