Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Višňovo-jablečný džem se skořicí

Višňovo-jablečný džem se skořicí
24. 05. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Višňovo-jablečný džem se skořicí: 1. Višně omyjeme, necháme okapat, zbavíme stopek, vypeckujeme a navážíme (600 g). Jablka omyjeme, oloupeme, vyřízneme jádřinec, nakrájíme nadrobno (případně nastrouháme) a navážíme (400 g). 2. Ovoc ... …více»

Bezinkový kompot

Bezinkový kompot
23. 05. 2008 Zavařování Žádné hodnocení
Příprava receptu Bezinkový kompot: Plody ve skleničkách prosypeme cukrem a necháme stát do druhého dne, kdy ke slehlým bezinkám přidáme další plody a opět zasypeme cukrem. Třetí den skleničky definitivně doplníme, uzavřeme a steriluje ... …více»

Džem z angreštu, kiwi a jablek

Džem z angreštu, kiwi a jablek
23. 05. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Džem z angreštu, kiwi a jablek: Angrešt zbavíme stopek a květů, rozpůlíme. Kiwi nakrájíme na malé kousky. Jablka oloupeme a nakrájíme nadrobno. K ovoci přidáme kyselinu citr. a cukr. Vaříme 5 min. Horké plníme do sklenic. Zavíčkujem ... …více»

Zavařené lečo

Zavařené lečo
23. 05. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Zavařené lečo: Vodu s rajčaty přivedeme k varu. Vaříme tak dlouho, dokud nerozpraskají slupky. Vodu scedíme a rajčata oloupeme a nakrájíme nadrobno, propasírujeme. V 1/8 l vody 3 min. povaříme bujón, sůl, utřený čes ... …více»

Džem z jahod a rybízové šťávy

Džem z jahod a rybízové šťávy
22. 05. 2008 Zavařování +++++++++_
Příprava receptu Džem z jahod a rybízové šťávy: Do hrnce vložíme jahody, šťávu z rybízu, kyselinu citr. a cukr. Směs promícháme a vaříme 3 min. Směsí naplníme sklenice. Zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru a necháme 5 min. ... ... …více»
 

Jahodo-pomerančový džem

Jahodo-pomerančový džem
22. 05. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Jahodo-pomerančový džem: Jahody rozmačkáme a smíchám s pomerančovou šťávou, kyselinou citr. a cukrem. Přivedeme do varu a vaříme 3 min. za stálého míchání. Směs zbavenou pěny plníme do sklenic. Zavíčkujeme a obrátíme dnem vzh ... …více»

Meruňkový džem s jablky

Meruňkový džem s jablky
21. 05. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Meruňkový džem s jablky: Suroviny pomeleme na masovém mlýnku. Dále se při přípravě řídíme podle návodu námi zvoleného želírovacího přípravku (např. Pektogel nebo želírovací cukr). ... …více»

Džem z jahod a třešní

Džem z jahod a třešní
21. 05. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Džem z jahod a třešní: Ovoce nakrájíme na kousky, smícháme s kyselinou citr. a cukrem. Směs přivedeme do varu a 3 min. vaříme. Horkou směsí plníme sklenice. Zavíčkujeme a postavíme dnem vzhůru a necháme stát 5 min. ... ... …více»

Džem z banánů a třešní

Džem z banánů a třešní
21. 05. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Džem z banánů a třešní: Ovoce rozmačkáme, vložíme do hrnce a přidáme kyselinu citrónovou a cukr. Přivedeme za občasného míchání k varu a vaříme 5 min. Směs plníme do sklenic až po okraj. Zašroubujeme a obrátíme dnem vzhůru a ... …více»

Broskvo-meruňkový džem s malinami

Broskvo-meruňkový džem s malinami
21. 05. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Broskvo-meruňkový džem s malinami: Broskve a meruňky nakrájíme na malé kousky a promícháme s cukrem. Směs přivedeme do varu a vaříme 3 min za stálého míchání. Sejmeme z plotny a přimícháme maliny. Směsí zbavené pěny plníme sklenice. Uz ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !